Algemeen

Seniorenharmonie HARVANO. Wie zijn wij?

Wij zijn een harmonieorkest bestaande uit een 40-tal oudere muzikanten en muzikanten die niet meer aan het arbeidsproces deelnemen.

Onze leden komen uit de regio, zoals Hoogerheide, Huijbergen, Zevenbergen, Oudenbosch, Roosendaal, Nispen, Zegge, Fijnaart, Stampersgat, Dinteloord, Wouw, Bosschenhoofd, Steenbergen, Hoeven, Oud Gastel, Boxmeer, Standdaarbuiten, Kapellen en Stabroek (Belgie)

Onze oudste muzikant is 89 en de jongste 55 jaar oud.

Wij zijn in 1977 opgericht in Oudenbosch en bestaan dus al 46 jaar.

Wij repeteren elke woensdagmiddag van 2 tot 4 uur in ’t Veerhuis aan de Veerkensweg 22 te Oud-Gastel onder leiding van de bekende dirigent en componist Dhr. Wim Laseroms.

Ons repertoire bestaat uit zeer uiteenlopende muziekstukken, van klassiek tot modern.

Wij verzorgen gemiddeld zo’n 10 concerten per jaar op verzoek van verzorgingstehuizen en ouderenverenigingen. Speciaal zijn onze optredens tijdens kerstvieringen in kerken, verzorgingshuizen en kerst-evenementen.

Ook verzorgen we elk jaar een voor- en najaar concert, meestal samen met een koor- of muziekensemble. Dit concert is voor alle belangstellenden uit de regio.

Mocht u interesse hebben om met ons mee te komen spelen, kom dan een keertje luisteren op onze repetitie of concert. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe leden. De enige voorwaarde is dat u beschikt over een eigen instrument en enige ervaring hebt als muzikant. Wij zorgen voor passende kledij voor de optredens.

De contributie bedraagt momenteel € 75 per jaar.          

Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op via E-mail naar onze secretaris dhr. Wim van Nassau : Secretaris@seniorenharmonieharvano.nl
telefoonnummer 06-83400037                                              

Voor organisaties of personen die ons willen uitnodigen voor een optreden zijn we bereikbaar onder: Boekingen@seniorenharmonieharvano.nl